OptomFT/Trainer / MasterClass: Utjecaj digitalne transformacije na upravljanje kreditnim rizikom u bankama u SEE

OptomFT/Trainer / MasterClass:

Utjecaj digitalne transformacije na upravljanje kreditnim rizikom u bankama u SEE

Sarajevo, Hotel Courtyard by Marriott
13. – 14. 06. 2024.

Šta predstavlja digitalna transformacija bankarstva, te da li je ona imperativ za očuvanje ili pak jačanje konkutentnosti i relevantnosti banaka u svijetu koji se ubrzano kreće ka digitalizaciji i upotrebi tzv. umjetne inteligencije?

Podržava li trenutačna razina opće digitalizacije visoku kvalitetu usluga, konkurentnost na domaćem i inozemnom financijskom tržištu, ostvarivanje poslovnih ciljeva i dugoročno održivi kontinuitet poslovanja banaka?

Da li ste i u kojoj mjeri upoznati sa metodološko-procesnim i tehničko-tehnološkim okvirom, te svim važećim zakonskim propisima glede digitalizacije bankarskih usluga u SEE?

Koji su ključni pokretači digitalne transformacije bankarstva, kakvo je poslovno okruženje potrebno da bi ona bila uspješna i polučila željene poslovne rezultate i u kojem pravcu će nastaviti preoblikovati bankarstvo u narednim godinama?

Zašto je nužno imati jasnu viziju digitalne transformacije i da li su već uspostavljene njene ključne strategije, strukturirane i optimizirane sukladno potrebama banaka i potrebama korisnika bankarskih usluga?

Na koji način i odakle započeti digitalnu transformaciju u bankama, koji su preduvjeti i koju infrastrukturu je potrebno osigurati za efikasno upravljanje promjenama u kontekstu sveprisutne digitalne transformacije bankarstva?

Zbog čega je averzija prema promjenama jedna od glavnih prepreka digitalne transformacije bankarstva, te kako uspostaviti učinkovite strategije provedbe uspješnog change management-a?

Molimo Vas da prijave šaljete na info@optomft.eu.